NIKOM NE BIH POŽELELA DA SMRŠA KAO JA: Jelena Karleuša otkrila tužnu istinu iza vitke linije

Svi pitaju - kako je smršala Jelena Karleuša? Njena istina je tužna...

ATA / Antonio Ahel

Jelena Karleuša je učestvovala sinoć u izboru za Mis Srbije i bila predsednica žirija, a novinari su imali mnogo pitanja za nju - kako o razvodu od Duška Tošića, tako i o njenom izgledu.

Karleuša se pojavila doterana u stilu zlatnog doba Holivuda, sa platinastom perikom koja podseća na Merilin Monro i u beloj haljini usklađenoj sa elegantnim ogrtačem.

Mačkaste oči, zategnute trakama, plave od veštačkih sočiva i naglašene obrvama ofarbanim u belo, kao i čelo izbrijano pri vrhu da bi bilo malo više, nimalo nisu podsećale na to kako Jelena prirodno izgleda. Usne koje inače redovno puni filerima, sad je iscrtala da izgledaju još veće pomoću olovke i crvenog ruža.

ATA / Antonio Ahel 

Na pitanja novinara o tome da li je i sama ikad želela da se prijavi na izbor za mis, priznala je da je osećala tu želju, ali da nikada nije bila dovoljno lepa. Na konstataciju da sad ima pravu manekensku liniju, Karleuša je otkrila ono što cela Srbija već dugo želi da sazna - kako je smršala?

Pokazalo se da tajna nije u nekoj magičnoj dijeti, pa čak ni u modernim lekovima koje po celom svetu zloupotrebljavaju za mršavljenje.Jelena kaže da je oslabila - od stresa.

ATA / Antonio Ahel 

Poznato je da već duže vreme traju pripreme za razvod, a ona je sinoć otkrila i da je sklapanje sporazuma o tome sa Duškom Tošićem već u toku.

"Način na koji sam ja donekle u dobroj formi ne bih preporučila. Imam dosta stresa", kazala je Karleuša. Ona se trudi da ćerke što manje osete napetost zbog porodičnih problema, ali su u javnosti procurile i vesti o pozivima policiji zbog prijave supruga i njegovog fizičkog nasilja. Pogledajte više Karleušnih slika u galeriji, a pročitajte i kako porodično nasilje utiče na decu.

BONUS  VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša stigla na izbor za mis  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.