Jelena Karleuša je večeras na manifestaciji izbora za Mis Srbije, a u žiriju je dobila mesto predsednice.

Odlučila je da se pojavi sa frizurom u stilu Merilin Monro, a uz holivudsku šminku i plastinastu periku, naglasila je i mladež na licu koji ponekad prikriva.

U beloj dugoj haljini i ogrtaču, Karleuša je pokrivena od glave do pete, osim efektnog horizontalnog dekoltea koji, takođe, asocira na zlatno doba Holivuda.

jelena karleusa 3.jpg
Foto: Kurir 

Ona je spremno odgovarala na pitanja novinara, počastvovana što predsedava žirijem koji bira Mis Srbije. Ipak, za sebe misli, kako kaže, da nije lepa žena.

"Srbija je poznata po lepim ženama. Sebe ne ubrajam u lepe, ali smatram da sam zabavna žena, nikako dosadna. Kada pomislim na lepu ženu, prva osoba koja mi je pala na pamet je Snežana Savić", kazala je Jelena. Po njenim rečima, lepota nije dovoljna da bi žena bila fatalna.

jelena karleusa 2.jpg
Foto: Kurir 

"Zavodnice i fatalne žene su veoma specifične", dodala je Karleuša, rekavši da na "muškoj planeti", kakva je naša, žena treba i da koristi jedino lepo oružje, a to je lepota.

"Ova planeta bi bila savršena da njome vladaju žene, a muškarci treba da služe samo za produženje vrste", kazala je Jelena. Na pitanja novinara u kakvom je statusu sa mužem Duškom Tošićem, odgovorila je da su u procesu sporazumnog razvoda.

Pogledajte galeriju Jeleninih slika, a pročitajte i koji je najteži trenutak koji prethodio zahtevu za razvod braka.

ATA / Antonio Ahel Modna izdanja poznate pevačice

 BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša stigla na izbor za mis Kurir

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.