LJILJANA BLAGOJEVIĆ ZA DLAKU IZBEGLA SMRT: Na snimanju filma hrabri statista je spasao, kamerman sve zabeležio

Glumica Ljiljana Blagojević i dalje se seća nezgode na snimanju jednog poznatog, domaćeg filma, kada je jedva izbegla smrt.

ATA / Milan Maričić

Glumica Ljiljana Blagojević koja iza sebe ima zavidnu glumačku karijeru, na samom početku je imala jednu nezgodu zbog koje je mogla da izgubi život.

Taj film Ljiljane Blagojević publika i dan-danas obožava, ali nije ni slutila da ju je snimanje jedne scene umalo koštalo života.

"Boško Buha je bio prvi film u čijem snimanju sam učestvovala. Pošto su tada filmovi o događajima iz Drugog svetskog rata bili državni projekti, svi su se trudili da što vernije snime napore i patnje pripadnika partizanskog pokreta. Razvukli su nam kanap preko nabujale reke i poslali nas na drugu obalu", ispričala je Ljiljana Blagojević pre nekoliko godina i otkrila da ju je to umalo koštalo života.

"Jahala sam konja u toj sceni, ali konopac nije izdržao i voda nas je bukvalno odnela. Moj život je iz tih brzaka bukvalno iščupao jedan od statista. Producent je zaustavio snimanje, ali snimatelj nije ugasio kameru. Zabeležio je našu realnu borbu za život. Ta scena nije ušla u film", ispričala je Ljiljana koja je, na svu sreću, ostala živa.

Pogledajte i šta je Ljiljana Blagojević rekla o muškarcima.

Tekst: Gloria/Lepa&Srećna/K.L.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje  Kurir televizija