Na novoj slici Andrija Kuzmanović pokazuje svoje transformisano telo sa mnogo ponosa. Popularni glumac je toliko smršao da ga neki čak teško i prepoznaju.

Uz sliku je dodao i opis "40 je novih 20", napisao je kratko u opisu objave, a na fotografiji pozira u ogledalu, go do pojasa.

3900531_andrija-kuzmanovic_ff.jpg
Instagram / andrijakuzmanovic 

Na stomaku mu ocrtavaju mišići, odnosno "pločice", kako se to kaže u žargonu, a Andrija je očigledno zadovoljan što je njegov zdrav način života dao i takve estetske rezultate.

Glumac koga je publika zavolela u ulozi golmana Jakše u filmu "Montevideo, Bog te video", proslavio je nedavno 40. rođendan, a nakon što je dobio sina, promenio je stil života iz korena.

andrija kuzmanovic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Andrija, koji je sina dobio sa drugaricom, otkrio je da je smršao između 28 i 30 kilograma:

"Čekam dve uloge sada koje ne trpe više onu kilažu i ne trpe više onaj stil života, tako da ove godine ulazim u 'srednjake' od 40 godina. Nemam više šta da pokažem sa onom kilažom", rekao je u emisiji "Ekskluziv Night" i dodao:

"Nisam pio nikakve tablete, niti sam bio na posebnom režimu ishrane. U principu, tu alkohol dosta odigra. Moj posao je usko vezan, da uveče radim i posle toga idem u bife. Sad umesto piva, pijem limunadu ili pomorandžu". Pročitajte i Andrijinu ispovest posle uloge u seriji "Senke nad Balkanom".

BONUS VIDEO:

ANDRIJA KUZMANOVIĆ OTKRIO BEZ ČEGA UJUTRU NE MOŽE DA SE PROBUDI: Bog me je pogledao, a za razočaranje nemam vremena! Kurir teleivizija

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.