Iako već više od 10 godina uživa u prelepoj ljubavnoj priči, dugo se nije znalo ko je partner Katarine Žutić.

Njihova romansa započela je nakon Kajinog razvoda od grafičkog dizajnera Saše Lazarevića. Međutim, kako kraj braka nije bio lak, ćerka Svetlane Bojković nije bila raspoložena za novu vezu.

Ipak, bubnjar beogradske rokenrol postave "Jarboli" Nemanja Aćimović bio je hrabar i uporan, a njegovo strpljenje urodilo je plodom.

"Shvatila sam da me "muvacka", da hoće nešto, mada nisam bila spremna za ono što je usledilo. U tom periodu prolazila sam kroz razvod i veza je bila poslednja stvar koju sam želela. Generalno, muškarci me tada nisu zanimali. To vreme mi je bilo stresno, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Naglo sam smršala i postala anoreksična. A onda se iznenada pojavio Nemanja - otkrila je svojevremeno Katarina za magazin Gloria.

"Nisam želela ozbiljno vezivanje, najmanje novi brak. To sam mu odmah rekla. Jedan dan smo se viđali, sledeći ne. I nismo se pojavljivali kao par u javnosti. Osećala sam recidive prethodne veze. Iako sam se trudila da kontrolišem emocije, dešavalo mi se da planem. Išla sam na psihoterapiju kako bih pomogla sebi i sačuvala odnos sa Nemanjom. Bilo je dana kad mu nije bilo lako da bude pored mene", rekla je glumica.

Da se zaljubio, Nemanji je postalo jasno kada je sanjao kako se drži za ruke sa Katarinom. Drugovi iz benda Jarboli, kojima se poverio, savetovali su ga da joj kaže šta oseća.

"Nazvao sam je i saopštio joj da bih gledao „Kosu“, u kojoj je ona igrala u „Ateljeu 212“. Napomenuo sam joj kao značajnu stvar da bih na predstavu došao sam i da bih nešto razgovarao sa njom, ako ima vremena. I tako je sve krenulo.... Više od deceniju Kaja i Nemanja uživaju u ljubavi koja je vremenom pokazala da je jača o svega. Katarina uživa u slikarstvu. Sreću su pronašli na imanju nedaleko od Beograda, a glumica ne krije da je zavodoljnija nego ikada:

"Stvarno je divno, mada moj muž kaže da sam kao neka engleska baba, samo sadim i zalivam cveće".

Pogledajte i za čim žali Ceca Bojković.

BONUS VIDEO:

UOČI ROĐENDANA POSVAĐALA SE SA MUŽEM: Kaja Žutić PRIZNALA ono što NIKO NE BI i svi joj se DIVE! (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

 Tekst: Gloria/Lepa&Srećna/K.L.