PUNO JE PROPATILA, ALI NJEN POVRATAK JE NAJLEPŠA STVAR KOJA SE DOGODILA: Princ Albert presrećan zbog voljene Šarlin

Princeza Šarlin, supruga princa Alberta II od Monaka, ne prestaje da intrigira javnost.

Profimedia

Najtužniju princezu na svetu, kako je mnogi nazivaju, princezu Šarlin poslednjih meseci prati niz negativnih dešavanja. U novembru 2021. godine smeštena je na lečenje u jednu psihijatrijsku ustanovu van Monaka, a to je tada potvrdio i njen suprug, princ Albert, u ekskluzivnoj ispovesti za američki "People".

"Shvatila je da joj je potrebna pomoć i sama je donela tu odluku. Mi smo samo čekali da nam to potvrdi. Svesna je da joj je odmor neophodan. Želim jasno da naglasim da u našem odnosu nema nikakvih problema. Stanje u kome se moja supruga nalazi uzrokovalo je nekoliko problema privatne prirode. Fizički i emotivno je iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla da ispunjava službene dužnosti, život uopšte, čak i porodični", rekao je tada Albert, ali mnogi su sumnjali da je njihov odnos već dugo "na staklenim nogama".

Kada se vratila u Monako princeza je demantovala da postoje problemi u njihovom braku, a princ Albert je sada priznao da je Šarlin puno propatila, ali i da je to što se dogodilo bilo svojevrstan test.

"Ovo je bio test, prvenstveno za moju suprugu koja je puno propatila i proživela neke teške dane, daleko od svoje obitelji. Takođe je to bio test za našu decu i mene",  rekao je Albert za tamnošnje medije.

Kako je izgledalo venčanje princeza Šarlin i princa Alberta 2011. godine kom je prisustvovalo svih 7.810 punoletnih stanovnika Monaka pogledajte u fotogaleriji:

Profimedia Venčanje princa Alberta i princeze Šarlin 2011. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna