NA KRALJIČINOM JUBILEJU U STAROJ HALJINI: I tako obučena, Kejt Midlton blista više od svih

Uz kraljevski nakit, Kejt Midlton je zablistala na proslavi Platinastog jubileja kraljice Elizabete II.

Profimedia

Kejt Midlton ne zovu slučajno "kraljicom reciklaže", jer je nebrojeno puta pokazala kako odeća koju je već nosila može da izgleda spektakularno u novim modnim kombinacijama.

Tako je i danas blistala na Platinastom jubileju kraljice Elizabete II, u društvu Kamile Parker i dečice - prinčeva Džordža i Luja i princeze Šarlot. Kejt je izgledala veoma raspoložena, smešila se svima unaokolo, a deca su bila unapred naučena da pognu glavu kad budu prolazili pored čuvenog balkona Bakingemske palate.

Za ovu priliku, supruga princa Vilijama je odabrala belu mantil-haljinu, kreaciju Aleksandra Mekvina, vrednu oko 3000 evra. Već ju je nosila i prošlog leta, a Britanci cene i njenu odanost domaćim brendovima koju je dokazala i na samom svom venčanju.

Uz ovu haljinu, Kejt je odala i poštu svojoj pokojnoj svekrvi Lejdi Di, jer je nosila njene minđuše i ogrlicu. Kraljevski nakit je pretvorio haljinu u specijalnu toaletu, pogledajte i sami u galeriji slika!

Profimedia Kraljica Elizabeta II slavi platinasti jubilej.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna