NE KRASI ME TAKMIČARSKI DUH: Malo je falilo da se Konstrakta ne prijavi za Evroviziju

Od finalne večeri takmičenja "Pesma za Evroviziju" ne prestaje da se govori o pevačici neobičnog imidža i "zaraznim" stihovima pesme "In corpore sano".

ATA / Antonio Ahel

Predstavnica Srbije u Torinu je Konstrakta, čija kompozicija „In corpore sano“ je originalna, drugačija i osvežavajuća. Stihovi "umetnica mora biti zdrava“ i "koja li je tajna zdrave kose Megan Markl" odmah su ušli u uši, a kompozicija je postala hit u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Hrvatskoj.

Konstrakta, odnosno Ana Đurić, priznala je da je smatrala da pesmi kao što "In corpore sano“ nije mesto na takmičenju te i da joj je malo falilo da se ne prijavi.

"U pitanju je bio suptilni presing mojih prijatelja iz studija ‘Gruvlend', gde je pesma i nastala. Ne krasi me takmičarski duh, i dosta mi je stresna ta vrsta izlaganja. Takođe, mislila sam i da pesmi kao što je ‘In corpore sano' nije mesto na takmičenju. Moja procena se ispostavila kao pogrešna. Pesma je prošla u uži izbor od 36 pesama i naišla na odlično razumevanje i dobru slušanost. Takmičenje za Pesmu Evrovizije je jedan od bitnijih muzičkih događaja u Srbiji i poslednjih godina je odlično organizovano", rekla je ona za "Nedeljnik" kada je otkrila da je njen nastup bio prilično jeftin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna