TERALA SAM MAMU DA SE ZABAVLJA SA ŽELJKOM JOKSIMOVIĆEM: Anastasija otkrila tajnu koju niko nije znao 

Ceca Ražnatović i Željko Joksimović u odličnim su odnosima.

Youtube/Printscreen/Hrvatskaradiotelevizija/KurirTV

Ceca Ražnatović i Željko Joksimović dugogodišnji su prijatelji. Upoznali su se na jednom od takmičenja na kom su kao veoma mladi učestovovali, a o čemu je pevačica jednom prilikom govorila.

"Vrlo mlada počela sam da nastupam na takmičenjima pevača‒amatera. Tu sam, na primer, srela Batu Zdravkovića, mog kolegu, kao deca smo se upoznali. Ja sam imala osam, a on devet godina. Potom sam srela Joksimovića, ali on je bio na takmičenju za prvu harmoniku u Sokobanji. U vreme stare Jugoslavije to je bio ogroman događaj",  ispričala je Ceca svojevremeno u emisiji "Ekskluzivno" i istakla da je za Željka vežu divne uspomene i da je njihovo prijateljstvo za ceo život. Željko je takođe pun pohvala za Cecu, a sarađivali su kada joj je pevao preteće vokale u pesmi "Lepi grome moj".

"Ceki i ja smo dobri drugari, ta saradnja je bila odlična! Trebalo je da snimamo neki duet i onda od te priče nije bilo ništa. Posle dosta promišljanja, kaže meni Ceki: ‘Daj, bre, Lane, otpevaj mi vokale u jednoj pesmi!‘ - i ja kažem: ‘Uf, pa hoću!‘ Mnogo mi je drago što sam Ceci pevao prateće vokale, a i što se družim s njom", rekao je Joksimović jednom prilikom za Alo!.

Anastasija Ražnatović bila je oduševljena pevačem, pa je kako kaže, savetovala mamu da se zabavlja sa Joksimovićem.

"Željko Joksimović mi je bio super. Sećam se da sam terala mamu da se zabavlja sa njim jer sam ja premlada za njega", poverila je Anastasija Ognjenu Amidžiću.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna