ČUO SAM SE S NJOM, ONA JE MOJA VELIKA PRIJATELJICA: Kolega govorio kako se Danica Ristovski nosi sa razvodom

Vest da su Danica i Lazar Ristovski stavili tačku na brak sve je iznenadila, pa i prijatelje i kolege.

ATA / Antonio Ahel

Danica i Lazar Ristovski stavili su tačku na brak dug 42 godine. Kao razlog su naveli emocije koje su izbledele, a iako je ova vest iznenadila mnoge, komšije doskorašnjeg bračnog para tvrde da su primetili promene u glumčevom ponašanju.

"On je znao da se komšijama uvek lepo javi sa osmehom, da popriča, ali poslednjih meseci pre nego su se rastali, uvek je bio ozbiljan, uđe u kola i nikom se nije javljao. A kada mu s eneko javi, samo mahne i kaže da žuri. Priča se da mu je smetalo što Danica snima po 12 sati i što nikada nije kod kuće. Kada dođe, umorna je odmah zaspi, a onda iz kuće izađe u 6 ujutro. I tako poslednjih dve godine. Baš mu je to smetalo, pa je se posvetio festivalu sa sinom koji radi, a kada ima vremena ode i do Crne Gore", rekla je jedna komšinica za "Super TV". 

Danica je utehu pronašla u poslu, a veliku podršku pružile su joj i kolege s kojima sarađuje u popularnoj seriji "Igra sudbine". Glumac Stojan Đorđević govorio je o nastavku popularne serije i rekao da je s Danicom jako blizak ali nije želeo da otkrije kako je razvod uticao na nju.

" Čuo sam se sa Danicom, ona je moja velika prijateljica i koleginica. Biću pristojan i ništa dalje neću govoriti o tome. Mi smo svi profesionalci i nastojimo da privatni život ostavimo izvan studija. Bilo je različitih situacija, smrtnih slučajeva, privatnih problema, ali to ne utiče na rad",  rekao je za "Srbiju danas" glumac.

Youtube/Printscreen/MONDO PORTAL 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna