JELENU DOKIĆ NIKO NIJE PREPOZNAO NA AUSTRALIJAN OPENU: Prestanite da komentarišete moju težinu i izgled

Nekadašnja teniserka Jelena Dokić ponovo vodi borbu sa kilogramima.

Instagram / dokic_jelena

Nakon što je raskinula 18 godinu dugu emotivnu vezu sa Tinom Bikićem, nekadašnja teniserka Jelena Dokić ponovo je u istom problemu i vodu borbu sa kilogramima.

Ona je godinama pokušavala da smrša, a onda je zahvaljujući ishrani koju su joj prepisali nutricionisti uspela liniju da dovede u red. Često je govorila o svojoj borbi i isticala da je ponosna na sebe jer je uspela da smrša. Baš zato je šokirala javnost kada se pojavila na Australijan Openu sa očiglednim viškom kilograma. Bivša teniserka se pojavila u ulozi voditeljke, ali niko nije komentarisao njen spikerski angažman već činjenicu da ima 15 kilograma više. Ove kritike su joj mnogo zasmetale pa je uz fotografiju napisala. 

Profimedia 

"Ne mogu da verujem da ponovo moram o ovome da pišem. Opet me prozivaju zbog izgleda i čitam komentare na razne članke gde se piše samo o mojoj kilaži i izgledu i to je odvratno. Prestanite više sa tim! Ne radi se samo o meni već i o drugima, posebno kada su žene u pitanju. Ovo je ozbiljan problem i nešto sa čim se žene suočavaju stalno. Rekla sam već više puta i kazaću opet - prestanite da komentarišete moju težinu i izgled", počela je Jelena.

"Nije lepo i stvarno je glupo. Ja sam jaka i mogu da izdržim i zaista me ne zanimate, ali ću u javnosti da kažem šta mislim. Takvim stvarima možete da povredite drugu osobu o kojoj ne znate ama baš ništa i ne znate kroz šta prolazi. Prestanite da me osuđujete zbog kilaže i izgleda. Da li određujete to da li sam dobra osoba po mom izgledu? Dobijam komentare i pitanja 'Zašto si toliko debela?' ili pišu da sam neprepoznatljiva i moj 'omiljeni' komentar je 'Šta ti se dogodilo'. Pa, recimo da su mi se dogodila svakakva sr**a, ali se borim i to nije nešto što vas zanima, već samo moj izgled i kilaža."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna