LEGENDA TENISA DOBILA RAK: Šampionki otkriven karcinom jajnika, evo šta bi moglo da je spase

Lošim vestima kao da nema kraja... u teniskim krugovima odjeknula je objava legendarne šampionke Kris Evert da joj je otkriven rak jajnika!

Profimedia

Legenda tenisa Kris Evertobjavila je na svom Tviter nalogu da su joj lekari otkrili rak jajnika i da želi da podeli svoju dijagnozu kako bi "pomogla i drugima".

Prema njenim rečima, srećna je što je karcinom otkriven u ranoj fazi i očekuje pozitivne rezultate zahvaljujući hemoterapiji. Podsetimo, Kris (67) je osvojila 18 grend slem titula u singl konkurenciji i tri u konkurenciji dubla, a sada radi kao novinarka i pokriva najznačajnje teniske teme za ESPN.

Ona je potvrdila da će se, uprkos bolesti, uključivati u praćenje mečeva Australijan Open, a čelnici ovog turnira su joj uzvratili podrškom i ohrabrenjem. "Mislimo na tebe i želimo ti brz i potpuni oporavak", poručili su joj na zvaničnom Tviter nalogu.

I njena večita suparnica Martina Navratilova joj je uputila dirljivu poruku: "Svi smo uz tebe i s tobom, Krisi, ti si prava šampionka i nemam nikakve sumnje da ćeš pokoriti i ovog gadnog protivnika."

Profimedia Sve je potresla vest da su legendi ženskog tenisa otkrili karcinom jajnika!

Izvor: Lepa&Srećna