VEST ODJEKNULA KAO BOMBA: Ana Bekuta objavila svoju NOVU ODLUKU, kolege pružaju punu podršku

Ana Bekuta se odlučila na veliki korak - da nastavi dalje posle svega - objavila je da će pevati na davno ugovorenim nastupima za Novu godinu.

Instagram / anabekuta1

Ana Bekuta je objavila svoju novu odluku na Instagramu - odlučila je da peva za Novu godinu.

Iako je nedavno prošla kroz veoma teške trenutke zbog gubitka dugogodišnjeg partneraMilutina Mrkonjića, pevačica je uspela da stegne srce i ispuni dogovore u vezi sa nastupom u Trebinju i Banja Luci. Podsetimo, posle njegove sahrane, ona je objavila da će se povući iz javnosti, ali i da će naknadno doneti odluku o novogodišnjim nastupima. Sada je tu odluku i saopštila na svom profilu.

"Najdraži moji, odlučila sam da u Novu godinu ipak uđemo zajedno. Vidimo se 31. decembra u prelepom Trebinju, a 1. januara u čarobnoj Banja Luci", napisala je Ana. "Radujem se što ćemo se grliti i grejati pesmom. Dobro se obucite, nemojte da je neko došao bez potkošulje! Voli vas vaša Ana."

Kolege i pratioci već su uputili reči podrške - "Voljeni žive dok ih mi pamtimo, a život ide dalje", napisala joj je jedna obožavateljka. "Hvala što niste odustali, već ste se odlučili na jedan veliki korak a to je - nastaviti dalje posle svega." Druga je dodala: "Bravo, Ana. Život mora da ide dalje i Mrka bi sigurno želeo da nastavite sa pevanjem."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna