MILICA PAVLOVIĆ OTKRILA SVOJ EMOTIVNI STATUS: Godinama se spekulisalo o njenom momku, a ona je sada iskreno priznala

Emotivni život pevačice je velika medijska meta.

Printscreen/ YouTube Emisija Premijera

Pevačica Milica Pavlović svoj privatni život drži u tajnosti, ponekad voli da ispriča neku anegdotu i pokaže ga na kašičicu. Veoma je profesionalna i vodi računa o svojoj slici u medijima. Nedavno se ostvatila i kao glumica u seriji "Pevačica", a publika jedva čeka premijerno prikazivanje serije. 

Godinama mediji spekulišu o njenom emotivnom partneru, štaviše ona je isticala da više od devet godina nije imala momka, ali i da zna šta od njega želi. Svojevremeno je govorila da ne bi mogla da bude sa osobom koja nije ostvarena i koja nema svoj cilj, a sada je ponovo govorila o svom trenutnom emotivnom statusu.

S obzirom da je veoma ostvarena i da vredno radi, Milica je ispričala da li trenutno ima partnera.

"Očigledno ne može sve ili nikako da naiđe pravi. Neke varnice postoje, neke lepe pričice i otvorena sam za iste ali… Kad bude neki pravi, slatki, mali, onda ću ga predstaviti javnosti", rekla je Milica za portal "24sedam".

Pevačica ima 29 godina, svoju karijeru je započela kao učesnik takmičenja "Zvezde Granda", nakon čega je snimila brojne hitove i postala veoma poznata. Publika mnogo voli njene nastupe, gde pored dobre muzike i atmosfere može videti i dobar scenski nastup i mnogo igre.

Nikada nije štedela na svojim spotovima i projektima, pa neretko ističe da se zbog karijere mnogo i zadužila.

Izvor: Lepa&Srećna