"VOJIN ME JE PUSTIO DA ODRASTEM!" Sloboda Mićalović otkriva kako muž reaguje kad ona krene "glavom kroz zid"

Retko otkrivaju detalje iz svog privatnog života, ali kada se to desi sva pažnja javnosti usmeri se na ovaj popularni par.

ATA Images/Antonio Ahel

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković dugi niz godina osvajaju srca publike svojim maestralnim interpretacijama uloga koje igraju, pa je tako i sada u hit seriji "Tajne vinove loze". Ipak ovaj popularan par svoju intimu drži podalje od javnosti.

Međutim, ono što mnoge zanima - kako razlika u godinama utiče na njihov brak, Sloboda je sada otkrila.

— Ranije sam se mnogo oslanjala na Vojina, opterećujući time i sebe i njega, a onda me je pustio da odrastem. Sada već imam godine u kojima bi bilo degutantno da me non-stop opominje, kao da sam mu mlađa sestra — započela je Boba, koja će na leto napuniti 40.

Danas odluke donosi sasvim sama, a Vojin "uskače" samo kada mu ona to zatraži. 

— Vojin se danas umeša kad mu tražim pomoć, što meni odgovara. Razlika u godinama nije ogromna, ali kad se pogleda iskustvo, velika je. Dovoljno mi je samo da pomislim koliko sam samo iskusnija od svoje sestre, koja je devet godina mlađa od mene... — dodala je.

Ipak, za neke stvari Vojinov savet je krajnja odluka.

— U ovom periodu, kad se nekoliko puta "olupam" i vidim da nikako ne mogu glavom kroz zid, kažem: "Vojine, je l' stvarno ne može?", a onda sledi odgovor: "Pa, rekao sam ti da ne može". To je ta priča — istakla je glumica za Story.

Izvor: Lepa&Srećna