NESTVARNA LEPOTA! ĆERKA ANICE DOBRE KRENULA JE MAJČINIM STOPAMA: Tek joj je 25 godina a već je našla put do srca publike

Mnogi je upoređuju sa majkom, govoreći da je lepotu nasledila od Anice Dobre. Da li se slažete?

Instagram / knife_afterdark

Ćerka naše proslavljene glumice Anice Dobre i biznismena Miodraga Miće Sovtića, dvadesetpetogodišnja Mina Sovtić izabrala je, poput majke, glumu kao svoj životni poziv.

Mina je student glume na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi Dragana Petrovića Peleta. Ipak Mina je već ostvarila zapažene uloge u serijama "Dug moru", "Žigosani u reketu", "Koreni" i "Ubice mog oca", kojima je privukla pažnju publike. Takođe igra i u „Zvezdara teatru“ i i bavi se sinhronizacijom animiranih i igranih filmova na srpski jezik.

Harizmatičnu Minu mnogi upoređuju sa poznatom majkom, govoreći da je ova lepotica kopija Anice Dobre. Da li joj majčino breme odmaže ili pomaže u ovoj profesiji Mina je izjavila: „Ne znam da li je lakše ili teže tako, jer samo znam za ovu poziciju. Ne znam kakva bi bila situacija da to nije slučaj.“

„Sve ima svojih prednosti i mana. Nešto jeste došlo lakše, a za nešto sam morala više da se pomučim, pa sve to na kraju dođe u balans“ - priznala je ona.

Izvor: Lepa&Srećna