ILDA ŠAULIĆ PRATI NAJNOVIJI MODNI TREND: Ovako se oblače svetske zvezde, a za sve je možda kriv korona virus (FOTO)

Umesto večernje haljine i visokih štikli, evo šta je Ilda Šaulić odabrala po poslednjoj modi!

ATA Images/Antonio Ahel

Rad od kuće, sve manje izlazaka na elegantna mesta, smanjen broj kulturnih događaja i potreba da se osećamo udobno i bezbrižno promenili su modni pogled na svet u 2021. godini. Do skoro smo svi priželjkivali pripijene haljine i vrtoglavo visoke potpetice a sada se trend potpuno promenio.

U modi su razne varijante kućne garderobe i one koju smo uglavnom povezivali sa fitnesom, treningom, teretanom i izletima. Reč je o trenerkama koje se sada afirmišu kao ultramoderna garderoba za izlazak i često su predimenzionirane - kao pozajmljene od dečka!

Popularna pevačica Ilda Šaulić, koja je inače oličenje francuskog šika na domaćoj estradi, nije odolela ovom trendu. Ipak, ona je njemu dodala svoj lični pečat - njene trenerke su prikladnije veličine, sužavaju se u donjem delu a samo je duks nešto širi.

Ilda je i dalje vrlo probirljiva kad je reč o kombinaciji boja - odabrala je ženstvenu ljubičastu nijansu, ispod duksa proviruje uredno prepeglana kragna košulje, a maska je potpuno uklopljena u celu kombinaciju boja.

Uz predimenzinirane patike i košulju dužu od gornjeg dela trenerke, kao i zahvaljujući  jednostavnom mejkapu i svakodnevnoj frizuri, izgleda vrlo mladalački. Vedra i nasmejana, zaista je pravo oličenje osobe koja je izašla jača iz teških iskušenja kroz koje je nedavno prošla.

Kako vam se dopada ovo sportsko izdanje Ilde Šaulić?

Anketa
Glasalo je 66 korisnika

 Izvor: Lepa&Srećna