Anastasija Ražnatović Gudeljje pokazala svoje "nove", "magnetne" obrve na novoj slici, snimljenoj na Evropskom prvenstvu u fudbalu, gde prati svog muža Nemanju Gudelja. 

Cecina ćerka prati sve najnovije trendove u kozmetičkim intervencijama, baš kao što uživa i u modi i voli da pokazuje svoje stilske kombinacije.

Trenutno su u modi prirodne i guste obrve, upadljivo začešljane naviše, a lepim se smatra čak i da se vide tragovi povlačenja češljića. Ako dama nema dovoljno svojih dlačica, one se mogu i dopuniti raznim metodama. Anastasija smatra da svako treba da na sebi koriguje ono čime nije zadovoljan, a trepavice, kako kaže, koriguje već pet godina.

142583_anastasija-raznatovic-obrve_iff.jpg
Instagram / raznatovicanastasija 

"Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu!", kazala je popularna Tasa jednom prilikom.

Ona je prokomentarisala i jednu sliku koja, kako kaže, "kruži internetom", a koja se snimljena kad joj je bilo 13 godina. "U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo", kaže Anastasija. "Nos mi je bio odavde do Batajnice."

Ona se osvrnula i na sve koji prikrivaju intervencije. "Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala da operišem nos", pričala je jednom prilikom. "Nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali… Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to", kaže mlada gospođa Gudelj koja tvrdi da je samo nos i operisala. Pogledajte u galeriji još njenih slika i pročitajte šta je kod sebe promenila Melina Džinović.

Instagram / rachiddriverchaff, Instagram / raznatovicanastasija Cecina ćerka se venčala i pred matičarem

 BONUS VIDEO:

Anastasija Ražnatović o udaji i životu u Španiji Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.