Razvod Harisa Džinovića i Meline i dalje privlači pažnju medija, a dodatnu buru na društvenim mrežama podižu i slike njihove ćerke Đine.

Premda je izuzetno mlada, ona se odlučila za brojne estetske korekcije pa mnogi u komentarima pitaju kako su to roditelji dozvolili.

Poznato je da je Haris više puta izrazio negodovanje zbog njenih slika na Instagramu, ali čini se da Melina nema baš ništa protiv njih.

Često se u javnosti postavlja pitanje šta je ona sve korigovala na sebi, a slika iz mladosti pokazuje da su mnoge crte lica i danas očuvane. Međutim, čak i sitne korekcije mogu mnogo da doprinesu svežini ženskog lica.

melina dzinovic haris dzinovic.jpg
Instagram / djinadzinovic 

"Ona je ušla u brak kao bumbar s osamdeset kilograma", pričao je pevač svojevremeno, "a nakon porođaja imala je samo šezdeset i četiri. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan vrlo je teško", govorio je Haris, zahvalan ženi što mu je rodila dvoje predivne dece.

Zavirite u galeriju slika i pogledajte više Melininih slika, a pročitajte i kako se doterala za prvi izlazak nakon vesti da se razvodi od Harisa. 

ATA / Antonio Ahel Kreatorka u javnosti prvi put posle razvoda od Harisa Džinovića.

BONUS VIDEO:

NIKO OVO NIJE ZNAO O ŽELJKU JOKSIMOVIĆU! Melina Džinović otkrila nepoznati detalj o pevaču Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.