Elena Karaman, ćerka Verice Rakočević, poznata je po svojim raskošnim enterijerima, a sad je prikazala novo kupatilo od kojeg zastaje dah. 

Njen stil je veoma specifičan, voli antičke motive, stilski nameštaj i rustične detalje. U njenom nekadašnjem domu na Kosmaju je vladala gotik atmosfera, a novi enterijer nosi njen prepoznatljiv potpis.

"Svaki novi projekat osećam kao fraktal magije moje duše", piše Elena. "Nema istinske lepote bez prisustva duha", naglašava dizajnerka koja sebe opisuje kao "kreatorku svesnih enterijera". Ona citira i čuvenog Franka Lojda i njegovu rečenicu: "Kuća nije samo mesto boravka, već i način boravka... "

Novo kupatilo je veoma prostrano, zidovi su tamni, a pod beo sa crnim ornamentima u obliku šahovskih polja. Dominira luksuzna stojeća kada na srebrnim "lavljim šapama", uz koju je ogromno ogledalo u grandioznom zlatnom ramu. 

"Mamin genije", napisala je Verica Rakočević u komentaru uz fotografiju kupatila, a Elenin partner, čuveni fotograf Dušan Reljin je dodao: "Deo tvoje duše je u svakom detalju, u svemu što ti radiš. Tako čisto, autentično, magično i lepo. Boginjo."

Zavirite u galeriju slika Elene Karaman i pročitajte njenu pretužnu rođendansku čestitku umrlom sinu.

Instagram / elenakaraman.essenceofliving Dizajnerka uživa u Provansi

BONUS VIDEO:

ELENA KARAMAN KARIĆ USVOJILA CRNU MAČKU instagram/elenakaraman.essence

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.