"Moja duša je stigla kući", reči su kojima jeElena Karaman potvrdila da je dolazak u Provansu bio pravi pogodak.Ćerka kreatorke Verice Rakočević započinje novo poglavlje života na jugu Francuske, a s njom je i njen izabranik Dušan Reljin.

Sa čuvenim fotografom Elena je već dve godine, a sad je pokazala i koliko su srećni u kraju poznatom po poljima lavande i čuvenim vinogradima.

Dizajnerka se slikala kako šeta starinskim kamenim ulicama, poljima ispunjenim lavandom. "Ovako obično počinje svaki novi projekat. Šetnja kroz imanje, upoznavanje sa pulsom zemlje, frekvencijom u potrazi za glavnim energetskim vorteksom, koji nazivam `srce zemlje`“, napisala je Elena.

Prema njenim rečima, renoviranje počinje u septembru. "U Provansi se živi sporo i lagano. Na svaki predračun se čeka i po nekoliko nedelja, ali biće ovo mali dragulj među poljima lavande i vinogradima. Nazvali smo ga ‘Polje tajni‘ (Le Champ des Secrets)", dodala je Elena.

Već je otkrila i mesto na kojem će urediti mali hram, kao prostor namenjen za radionice, predavanja, ceremonije i male ženske rituale, a pokazala je i kako izgleda njeno "drvo mudrosti" i mali bazen. Zavirite u galeriju slika da i vi osetite ovu magičnu atmosferu.

Instagram / elenakaraman.essenceofliving Dizajnerka uživa u Provansi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Verica Rakočević iskreno o odnosima sa Danicom Drašković i UZNEMIRUJUĆIM KOMENTARIMA Kurir televizija