Kejt Midlton danas prisustvuje paradi u čast rođendana kralja Čarlsa, po prvi put uživo u javnosti otkako je objavila da boluje od karcinoma.

Dosad su svi imali prilike da je vide samo na društvenim mrežama - prvi put u video snimku, kad je objavila da je bolesna, a drugi put juče kad je najavila da će danas izaći u javnost.

Jučerašnja fotografija je obišla svet brzinom svetlosti - niko nije očekivao da ćemo danas svi videti Kejt. U dirljivoj poruci, ona se zahvalila svima koji su joj poslali ne samo utehu i ohrabrenje, već i svoje lične priče o borbi protiv karcinoma.

kejt midlton 0881685323-min.jpg
Profimedia 

Premda je prethodnih godina, na paradi povodom kraljevog rođendana, Kejt bila u otvorenoj kočiji, sada je vidimo u zatvorenom automobilu. Sa njom su Vilijam i deca, a budući prestolonaslednik princ Džordž sedi između oca i majke.

kejt midlton na paradi 0881808930-min.jpg
Profimedia 

Očekuje se da se Kejt ponovo pojavi i na balkonu, gde je već uobičajeno da se okupi čitava kraljevska porodica. Pročitajte i zašto je princ Luj omiljen u porodici, a u galeriji pogledajte fotografije sa prošlogodišnje parade gardista povodom kraljevog rođendana. Svi kažu da je najmlađi Kejtin sin, princ Luj bio "zvezda" događaja. 

Profimedia Princeza uživa u društvu svoje dece

BONUS VIDEO:

KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA Instagram/katemiddleton_turkey

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.