Svetlana Ceca Bojković jedno od najcenjenijih imena domaćeg pozorišta, ali i kinematografije. Njena karijera je impresivna, a danas kada se osvrne iza sebe žali samo zato što nije više vremena provodila sa ćerkom Katarinom dok je odrastala.

"Sada imam više vremena. Ali, žao mi je što nisam u mladosti, kad je moja ćerka bila mala, u najslađim godinama, s njom provodila više vremena. Imala sam servis dvoje baka i deka. Kajin otac Miša Žutić bio je jedinac, ja jedinica, roditelji su nam u bili u punoj snazi, a rodila sam je sa 25 godina. Tek kad sam otišla u penziju, a Kaja već odrasla i osamostalila se, to se promenilo. S njom imam divan odnos", isprićala je glumica za "Stil" i otkrila od čega je strahovala.

"Pubertet! Mislila sam u sebi: 'Da sam znala šta me čeka...' Nisam znala šta ću ni kako ću. Paranoično sam se plašila droge. Bogu hvala, to se nije desilo. Ona je bila komunikativna, imala veliko društvo, izlazilo se u ponoć. A ja sam se udala da ne bih morala da dolazim kući u pola jedanest", rekla je glumica koje žarko želela da se ostvari u majčinsjkoj ulozi o čemu je pričala svojevremeno.

Svetlana Ceca Bojković
ATA / Antonio Ahel 

"Jako sam želela da rodim, a imala sam, pre toga, probleme sa trudnoćama. Zato sam ovu trudnoću prihvatila kao dar od Boga. Bila sam vrlo srećna. Tokom ove trudnoće imala sam samo pozitivne misli. A porođaj sam doživela kao kosmički doživljaj. Jer, ne postoji ništa na ovom svetu što može da se poredi sa trenom kad sam čula prvi plač moje Kaje", rekla je Bojkovićeva koja je ćerki bila neizmerna podrška tokom borbe za potomstvo.

"Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, a Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogleda se sve što sam htela i umela", rekla je glumica za "Gloriju".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna