Đorđe David je došao na finale takmičenja "Zvezde Granda" 2024. sa svojom menadžerkom za Makedoniju, Verom Mešterović koja je privukla veliku pažnju.

"Ona je bivša mis Makedonije i žena koja je ozbiljan PR kada je Makedonija u pitanju", kaže Đorđe. Ona mi je bila najveći `brat` kada mi se desio onaj užas u Makedoniji", objasnio je, misleći na saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala jedna žena.

djordje david finale zvezde granda mis makedonije-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Pošto je Vera neko ko je milion puta želeo da dođe ovde i da vidi kako sve ovo izgleda, rekao sam joj: `Pakuj se, hotel te čeka, tvoje je da dođeš i da vidiš kako izgleda ono što zovemo grand finale`", objasnio je Đorđe, a na komentar da bi mu sigurno mnogi zavide zbog toga što je okružen lepom ženama, rekao je:

"Muškarci mogu da mi zavide, ali ono što je najbitnije je da uzak krug mojih prijatelja uključujući Anu (suprugu) i Stašu (ćerku) dobro znaju ko je meni Vera u životu", kazao je Đorđe. Pročitajte i kako su se obukle Anastasija i Ceca Ražnatović za finale takmičenja "Zvezde Granda".

BONUS VIDEO:

Zvezde Granda Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.