Džilijan Anderson se sprema da ponovo začara televizijsku publiku, novom serijom koju snima za Netfliks. Glavnom ulogom u seriji "Napušteni" čuvena Dejna Skali iz nezaboravnog serijala "Dosije Iks" nastavlja sa svojom fantastičnom karijerom i uskoro ćemo je videti u prvim kadrovima TV priče koja obećava.

Ova žena neobične harizme je držala prikovane za ekran milione ljubitelja čuvene naučno-fantastične serije. Pored uzbuđenja zbog zapleta vezanih za "vanzemaljce", mnogima je zanimljivo bilo i pitanje - da li će se Skali konačno "smuvati" sa kolegom Molderom.

Stalno se postavljalo pitanje "kad će se poljubiti" u seriji, u kojoj su scene potencirale napetost, "hemiju" i privlačnost između njih dvoje. Iza kamera, međutim, ni Džilijan ni Dejvid Duhovni koji je igrao Moldera nikada nisu priznali da među njima "ima nečeg".

dzulijan anderson 0271414313-min.jpg
Profimedia 

Naprotiv, Džilijan je imala vezu sa Klajdom Klocom, pomoćnikom umetničkog direktora u seriji "Dosije Iks", a ona se završila venčanjem na Havajima. "Zatrudnela sam prve bračne noći", priznala je Skali kasnije. Nažalost, razveli su posle tri godine, a Džilijan je ostala sama da gaji ćerkicu Pajper.

Pokazalo se da je fatalna za muškarce koje je osvajala treptajem oka - britanski glumac Adrijan Hjuz, holivudski producent Rendi Stoun, glumac Rod Rouland, njujorški ugostitelj Kit Mekneli su neki od čuvenijih.

dzulijan anderson 0631997225-min.jpg
Profimedia 

I drugo njeno venčanje je bilo na Havajima. Ovog puta je rekla "da" Džulijanu Ozenu, novinaru koji je mislio da je "grozna" kad ju je upoznao. Brzo mu je Skali izbrisala iz glave takve ideje.

Skrasili su se u Londonu, živeli zajedno sa njenom ćerkom iz prvog braka, a onda je - nakon samo 16 meseci - objavljeno da se rastaju. Novo ljubavno poglavlje Džilijan je otvorila sa biznismenom Markom Grifitom. Šuškalo se da je tu bilo čak i nekih "preklapanja", što je glumica oštro demantovala.

dzulijan anderson 0835254839-min.jpg
Profimedia 

"Prvo sam napustila muža, pa sam tek onda upoznala Marka", tvrdila je zgodna plavuša. Nekada u vezi sa pop zvezdom Geri Halivel, Mark nije odoleo Skalinim čarima. Rodila mu je dva sina - Oskara i Feliksa, ali su se posle šest godina ipak rastali. U izjavi za novinare je naglašeno da je njihov rastanak bio prijateljski.

Posle nekoliko godina pauze, Džilijan se ušla u novu vezu, ovog puta sa Piterom Morganom. Piter je "glavni mozak" čuvene Netfliksove serije "Kruna". U njoj je zaigrala i Džilijan i za ulogu Margaret Tačer dobila nagradu "Emi".

dzulijan anderson 0483385283-min.jpg
Profimedia 

Koliko god da je bila bliska sa Piterom, nije se za njega ni udala, pa čak nije želela ni da živi s njim. "Moj partner i ja ne živimo zajedno. Kad bismo bili u jednoj kući, tu bi nam bio kraj", priznala je fatalna Skali.

"Dobro nam je baš ovako i osećamo se posebno kad smo zajedno. Ne osećamo se da smo zaključani negde, da se nečeg bojimo... ne pomišljamo - kako ćemo se rastati ako želim da odem, šta će biti s kućom? Počne da mi nedostaje, želim da budem s njim, a to je divno osećanje", kaže glumica. Piter i Džilijan su uživali u ovoj sreći šest godina, ali je i tome došao kraj.

dzulijan anderson 0860324373-min.jpg
Profimedia 

U dosijeu "Eks" (bivši) kod Džilijan Andersons ima još imena - pričalo se da joj nije odoleo ni Kris Martin, nekadašnji muž Gvinet Paltro. Čak je i Piter Morgan poželeo da joj se još jednom vrati. Zgodna glumica samo jedno ime nikad nije upisala u svoj ljubavni "spomenar" - Dejvid Duhovni. Dok su svi to čekali, Skali i Molder se punih 25 godina nisu poljubili.

Pročitajte i šta najviše privlači muškarca, a šta ženu.

BONUS VIDEO:

POSTOJE LI VANZEMALJCI? Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.