Snežana Savić godinama je bila u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem. Nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima zbog ćerke Anite, a bivši muž Snežane Savić dobio je blizance u 76. godini.

Naime, nakon razvoda od filmske dive Dragoslav se oženio 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj. Iako su u ljubavi bili presrećni, velika bol im je bila to što nisu mogli da imaju decu.

Kako je Dragana svojevremeno ispričala, išli su na brojne vantelesne oplodnje pošto nisu prirodnim putem uspevali da se ostvare u ulozi roditelja.

"Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaj da vantelesnom oplodnjom dobijemo dete više nema smisla Dragoslav je insistirao da nastavimo i ne odustajemo.

Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji", ispričala je Dragana za Hello! magazin svojevremeno, a onda ih je sreća pogledala - dobili su blizance, ćerku Iskru i sina Lazara.

Snežana nakon razvoda nije ponovo odlazila pred oltar, a sa bivšim suprugom je ostala u korektnim odnosima.

Pogledajte i šta je Snežana Savić rekla o estetskim korekcijama.

BONUS VIDEO:

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje Kurir televizija

 Tekst: Story/Lepa&Srećna/K.L.