Emitovanje četvrte sezone serije "Igra sudbine" iznenada je prekinuto, a potom je osvanula vest da je razlog tome svađa između scenariste Žarka Jokanovića i producenata ove serije, zbog čega je i Žarkova supruga, glumica Milica Milša, napustila projekat. 

Milica Milša u pomenutom ostvarenju igrala je glavnu ulogu, lik Ade Kanački, a sada se ovim povodom oglasio glumac Stevan Piale, koji u seriji igra Adinog sina Luku Kanačkog. 

"Istina je. Za sada, kako ja imam informaciju, Žarko i Milica su napustili seriju. Snimanja se nastavljaju, bez njih, ali kako nam je potvrđeno uskoro se vraćamo na set. Žarko i Milica bili su ogroman deo ove serije i kako će se to sve nastaviti bez njih nije nam jasno. Ali nastavljamo", poručio je Piale u emisiji "Kec na jedanaest" na TV "K1", dodavši da mu je neprijatno da priča o tome.

Stevan je takođe dodao i da će on nastaviti da igra u popularnoj seriji, ali da nije upućen u to da li će biti još nekih promena osim odlaska Milice i Žarka. 

Snežana Savić, koja igra lik Donke, takođe je potvrdila da nastavlja snimanje ovog projekta. 

Snežana Savić o poljupcu s Bjelom
Youtube/Printscreen/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal 

"Ostajem u seriji i mislim da će se sve to srediti. Njihovi odnosi su trenutno takvi, ali bih zaista volela da se sve sredi. I Žarko i Milica su divni ljudi, a Ada je Miličina uloga života i šteta bi bilo da je napusti", rekla je glumica za "Novosti" i dodala:

"O 'Igri sudbine' mogu da kažem da smo se toliko navikli jedni na druge, jer već godinama radimo zajedno, da smo kao familija. Tako da smo maltene postali zavisni od likova koje igramo, pa kad je neka pauza jedva čekamo da nastavimo snimanje."

Kako je najavljeno sa TV "Prva", emitovanje serije biće nastavljeno 15. decembra. 

Još fotografija Milice Milše i Žarka Jokanovića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Milša i Žarko Jokanović u braku su 22 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna