Muško odelo je oduvek modna inspiracija za žene, a u sezoni 2022/2023. i dalje su hit predimenzionirani sako i široke pantalone. Trendseterke kombinuju ovakvo odelo sa uskom majicom ili sa rolkom i košuljom poput, na primer, Tamare Kalinić.

Na društvenim mrežama je jedno od zapaženijih izdanja pokazala Hejli Biber, a sad je i Maša Memedović obukla gotovo istu  kombinaciju. Cene su - tema za sebe!

Lepa manekenka je odabrala brend Atikus, u kojem sako košta 1.450, a pantalone 950 funti. Preračunato u dinare - nešto više od 300.000. U kombinaciju je ubacila jednostavnu sivu majicu, dugačku samo do pupka, kao i glomazne crne cipele sa debelim đonom i manju tašnu "Iv Sen Loren".

hejli biber sivo odelo 0748222548-min.jpg
Profimedia 

Maša Memedović nije odolela da pokaže svoju reciklažu. Njeno odelo je gotovo identično, a ona ga je platila 1.000 dinara u prodavnici "sekond hend". U skladu sa trendom, obukla je majicu, a obula glomazne patike koje se odlično slažu.

masa memedovic odelo-min.jpg
Instagram / masamemedovic 

Ćerka poznatog voditelja Jovana Memedovića je i ranije umela da obraduje svoje pratioce efektnim rešenjima. Takve su njene teksas jakne oslikane rukom, kao i kaput koji joj je baka sašila od ćebeta! Pogledajte njene omiljene kombinacije u galeriji slika.

Instagram / masamemedovic Modne kombinacije iz Mašinog ormana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna