Saša Popović je juče primljen na Institut za ortopediju na Banjici. Prema saopštenju Grand produkcije, on je doživeo nezgodu, kada je padom na stepenik polomio nogu.

Njemu su ortopedi na "Banjici" stavili longetu, a u medijima se mogla videti i slika popularnog Saše u invalidskim kolicima. Međutim, već danas se on oglasio i kazao da se ubrzo vraća svojim svakodnevnim obavezama.

"Imamo snimanje Zvezda Granda, pojaviću se, naravno", rekao je kratko Saša Popović za Blic i zahvalio se na brizi. Premda mu je noga u gipsu do kolena, kreativni direktor "Zvezda Granda" ne miruje. 

sasa popovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Poznato je da Saša ne podnosi neaktivnost, pa je tako posle odlaska u penziju vrlo kratko odmarao. Kako je sam ispričao, prvih mesec-dva mu je bilo super, a onda je počeo da se "hvata za glavu".

Za njega nema opuštanja, a svoju vitalnost u 70. godini objašnjava genetikom, ali i time što se dugo bavio sportom, igrao tenis i fudbal. Pročitajte i koje škole su završili Saša Popović i Suzana Jovanović.

BONUS VIDEO:

"DOK SAM SVIRAO SA BRENOM, NIJE BILO BAKŠIŠA" Saša Popović pred kamerama otkrio pravi razlog: Svirao sam skoro svako veče!  Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.