Princ Vilijam i Kejt Midlton su usred oluje kontroverzi koje su, čini se, počele da se kuvaju i pre njene operacije, a potom i dijagnoze raka koju je saznala ranije ove godine. Neki medijski napisi sugerišu da su napetosti između para već bile velike i pre nego što se pojavila gomila zavera nakon Kejtine ​​operacije.

Najveću buru pojačala je fotošopirana fotografija koju je Kensingtonska palata objavila za Dan majki. Potom su se Kejt i Vilijam zajedno pojavili u prodavnici, a mnogi nisu verovali da je na snimku zaista Kejt.

Cela priča oko Kejtine bolesti, koju je dugo skrivala, pokrenula je glasine oko navodne afere princa Vilijama sa lejdi Rouz Henberi.

princ vilijam kejt midlton rouz hanberi 0857773540-min.jpg
Profimedia 

Spor oko stila života porodice Midlton

Dok se ceo svet pita šta se zaista događa s Kejt, AceShowbiz piše da su se napetosti između kraljevskog para javile još pre Kejtine operacije. Problem su navodno finansijske poteškoće Kejtinih roditelja, pogoršane kritikama na način života porodice Midlton.

Tvrdi se, prenosi Marka, da je kralj Čarls frustriran finansijskim problemima Midltonovih koji su pak navukli PR probleme kraljevskoj porodici s obzirom na Kejtinu buduću ulogu kraljice.

Izvori tvrde da su finansijski problemi Midltonovih pogoršani pandemijom COVID-19, doveli do dugova u iznosu od 3,2 miliona dolara i odustajanja od posla s potrepštinama za zabave.

Majka Kejt Midlton
Profimedia 

"Kralj Čarls je bio ogorčen zbog ove financijske katastrofe i katastrofe u odnosima s javnošću koja ostavlja mrlju na ugledu monarhije jer je Kejt buduća kraljica", tvrdi izvor.

Loše finansijsko stanje Midltonovih navodno je izazvalo razdor između princa Vilijama i Kejt. Unatoč naporima Kensingtonske palate da ublaži posledice svih loših PR poteza ove godine, svakog dana mediji objavljuju nova otkrića koja prete da okaljaju reputaciju kraljevske porodice. Pročitajte i kako je otkriven veliki ožiljak Kejt Midlton koji ona obično pažljivo krije.

BONUS VIDEO:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Tekst: Story.hr / Lepa&Srećna / J. G.