Kejt Midlton (42) je objavila večeras da ima karcinom i da je podvrgnuta "preventivnoj" hemoterapiji.

U video snimku koji je objavljen na zvaničnom Instagram profilu britanske kraljevske porodice, Kejt je otkrila da je vest o bolesti bila "ogroman šok" i da ona i Vilijam "čine sve kako bi je obradili u privatnosti zarad svoje mlade porodice".

Kejtina video poruka stiže nekoliko dana nakon što je viđena kako, s mužem, izlazi iz prodavnice na farmi u blizini njihovog doma u Vindzoru. Snimljena je u vrtu, kako sedi na drvenoj klupi, okružena procvetalim narcisima. Buduća kraljica je, između ostalog, rekla: "Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarloti i Luju, na način koji je prikladan za njih, kao i da ih uverimo da ću ja biti dobro.

kejt midlton 0858850278-min.jpg
Profimedia 

I kao što sam njima rekla, dobro sam i svakog dana jačam sve više, fokusirajući se na one stvari koje će mi pomoći da se iscelim - mentalno, telesno i duhovno. Vilijam je uz mene i pruža mi veliku utehu i ohrabrenje. Isto osećam i zbog vaše ljubavi, podrške i ljubaznosti koju su pokazali toliki od vas. Mnogo nam znače - i meni i Vilijamu."

Prema njenim rečima, kad je operisana u januaru, bili su uvereni da nije reč o karcinomu. Međutim, rezultati biopsije su pokazali da je promena ipak bila maligna i da je neophodno da se podvrgne hemoterapiji. Pročitajte i koja slika je pobudila sumnje da Kejt u javnosti predstavlja njena dvojnica.  Pogledajte više Kejtinih slika u galeriji.

Profimedia Princeza se ne pojavljuje od operacije.

BONUS VIDEO:

Kraljica Elizabeta Princeza Diana YouTube/Princess Diana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.