Aleksandar Sofronijević već ravno sedam meseci uživa u ljubavi sa devojkom koju ne želi da prestavi javnosti. Međutim, sada je rešio da podeli jedan njihov zajednički trenutak.

Iako se o njegovoj izabranici zna samo da je doktorka, Sofra je po prvi put objavio fotku na kojoj se vidi kako proslavljaju sedam meseci veze. I ovoga puta on je izbegao da pokaže lice svoje drage, već su se videle samo njene ruke uz emotikone srca, doktorske uniforme i broja sedam.

Aca Sofronijević objavio fotografiju sa novom devojkom
Instagram / sofronacc 

"Ljubav je sloboda, a ja sada imam svoju slobodu. Srećan sam i ne bih mnogo da pričam o tome, želim privatan život da zadržim za sebe, ali bez ljubavi ne može da se živi. Mi smo veoma ozbiljni ali otom potom. Saznaće se kada za to dođe vreme. Moram da je krijem još malo, rekao je nedavno za "Grand" Aca koji još uvek nema nameru da se ženi.

Harmonikaš je u oktobru 2022. godine okončao je vezu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk u trenutku kada su svi očekivali svadbena zvona.

"Svakako da sam krenuo dalje, jedan period patnje je morao da se prođe. Sada pamtim samo najlepše stvari, mi smo uživali u ljubavi dok je sve to trajalo. Ponosan sam jako na taj period koji sam proveo sa Sanjom i želim joj zaista sve najlepše u životu", kazao je za "Grand Online" harmonikaš tada.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna