Pevač grupe "Seks Pistols" Džon Lajden (68) rasplakao se na sceni govoreći o poslednjim trenucima svoje voljene supruge Nore Forster (80). Pank roker poznat pod nadimkom Džoni Roten je u braku sa Norom 44 godine.

Poslednje dve godine se Nora borila sa Alchajmerovom bolešću, a u poslednjim trenucima života je odani suprug bio uz nju.

"Te noći sam čuo kako promenjeno diše. Bio je to veoma, veoma čudan zvuk, nije ga bilo lako slušati. Znao sam da je to samrtni ropac. Znao sam da smrt dolazi", ispričao je Džon tokom nastupa u okviru svoje turneje. Legenda pank roka održaće brojne koncerte širom Velike Britanije, a turneja će trajati 45 dana.

dzoni lajden seks pistols 0803090847-min.jpg
Profimedia 

Muzika je ta koja ga je vratila u život, kaže slavni Džoni Roten. Nora je bila njegova najveća ljubav, otkako su se upoznali 1975. godine. Četiri godine kasnije su se venčali, a kad se Nora razbolela 2021. godine, Džon je preuzeo kompletnu brigu o njoj. 

O poslednjim trenucima ne može da govori bez suza. "Uhvatila me je za ruku i rekla samo `Džoni`. Hitna pomoć je stigla za par minuta i odmah su pokušali da je reanimiraju", priča pevač koji je gledao kako lekari izvode čudo i vraćaju Nori srce u život nekoliko puta. 

dzoni lajden seks pistols zena nora 0478260336-min.jpg
Profimedia 

"A onda je stiglo najbolnije pitanje - `Da li da prekinemo i pustimo je da se odmori?` Reagovao sam... `Ne... j*** ga, ni govora.` I kad bih opet morao da prođem kroz sve to, uradio bih isto. Morate da se borite za život do poslednjeg daha, vredi se boriti. I agoniju, i sve što stiže, sve treba doživeti. 

Nikad nemojte da odustajete od sebe. Niti od bilo koga drugog. Volim svoju Noru", završio je pevač potresnu ispovest. Pročitajte i koji znaci pokazuju da li ćete očuvati memoriju.

BONUS VIDEO:

"HALO, HITNA POMOĆ? ČOVEK IMA INFARKT! NE MOŽETE BRŽE?" Anja zatekla nesuđenog tasta na ulaznim vratima! IMALA JE SAMO OVU OPCIJU Kurir TV

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.