Tamara Kalinić uživa veliku popularnost na društvenim mrežama, a na Jutjubu joj sve češće pravi društvo i njen verenik Filipo Testa. Obožavaoci srpske blogerke vole da i slavnom Italijanu postave poneko pitanje, jer je i on veliko ime u svetu mode.

Sada je Tamara odlučila da ona njemu postavi zanimljivo pitanje - da izabere tri stvari po kojima je njegova otadžbina najbolja. Filipo se odlučio prvo za kulturu i umetnost, što nije ni čudo jer su u Italiji čitavi gradovi pravi spomenici istorije - Rim, Firenca, Venecija...

Pored toga, Tamarin verenik je u spisak "najlepših stvari" u Italiji uvrstio i prirodu, sport, hranu... a Tamara ga je, uz smeh, podsetila da je trebalo da izabere samo tri odgovora. I ona sama je odlučila da opiše Srbiju pomoću tri odabrane stvari. Po njenom mišljenju su to vedar duh naroda koji uživa da slavi - "nigde se ljudi ne zabavljaju kao u Srbiji", prirodne lepote i, kao i u Italiji, hrana. 

Nije lako bilo izabrati gde je hrana lepša, jer Tamara voli i italijanske specijalitete. Za njen rođendan, podsetimo, Filipo je organizovao, između ostalog, i večeru u poznatoj piceriji za sve prijatelje. Međutim, kako blogerka tvrdi, italijanske hrane ima svuda - i u Londonu i u Parizu može da se pojede dobra pica.

Sa druge strane, dobra srpska pljeskavica može da se pojede samo u Srbiji, tvrdi Tamara, a nas zanima i šta vi mislite? I da li vam je lepša srpska pljeskavica ili italijanska pica?

Više slika Tamare Kalinić pogledajte u galeriji!

Profimedia Modne kombinacije proleće 2024.

BONUS VIDEO:

MAĐARI POLUDELI ZA SRPSKIM AJVAROM I PLJESKAVICAMA! Dva su razloga zašto su svaki dan NA BUVLJAKU U ISTANBULU BAČKE Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.