Suri Kruz, ćerka Toma Kruza i Kejti Holms napunila je 18 godina. Na spisku zvanica za proslavu njenog rođendana nije se našao njen otac, a izvori bliski naslednici glumca tvrde da mu se ona nikada ne bi javila, čak ni kada bi je pozvao. Suri i Tom Kruz prekinuli su kontakt 2012. godine, kada se Kruz razveo od Surine majke Kejti Holms. Suri je tada imala samo 6 godina.

Tako su ćerku bivšeg "zlatnog para Holivuda" tokom celog odrastanja pratile priče o odnosu sa ocem, odnosno nepostojanju istog, a sve zbog sajentološke crkve, čiji je Tom Kruz dugogodišnji član.

suri kruz 01.jpg
Profimedia 

Naime, Kejti je odlučila da se razvede od Kruza nakon 6 godina braka, nakon što je shvatila da želi da zaštiti ćerku od religijskih uverenja njenog oca i pravila koje sajentološka crkva i njena kontroverzna uverenja nalažu.

Između ostalog, šuška se da je razlog zašto Kruz punih 12 godina nije kontaktirao ćerku, taj što ona više ne pripada njihovoj zajednici. Glumac se pravdao kako je pravi uzrok manjak vremena i previše poslovnih obaveza, ali najsumnjivija u celoj priči jeste činjenica da je Kruz u odličnim odnosima sa ćerkom Izabel i sinom Konorom koje je usvojio u braku sa bivšom suprugom Nikol Kidman, koji su sledbenici sajentologije.

Do sada je jedina veza Suri i Toma Kruza bila alimentacija u iznosu od 400.000 dolara godišnje, ali sada je i sa time gotovo. Suri ne želi ništa od njega, a sada ima pravo i da odlučuje. Devojka stalno govori kako ima samo jednog roditelja i kako je to njena majka.

kejti holms suri kruz 0845990091-min.jpg
Profimedia 

Suri i dalje živi sa svojom majkom, u njihovom stanu u Njujorku. Od nje je nasledila puno talenata, ali ne želi da se bavi javnim poslom. Za sada je najviše zainteresovana za modu i u tom pravcu razmišlja kada je reč o njenom daljem školovanju.

Pogledajte i najnoviju frizuru Nikol Kidman.

BONUS VIDEO

SEKTE HARAJU SVETOM! Pastuović: Svaka je sekta satanistička samo nazivi drugačiji OVA UMETNICA JE PRIPADNICA MRAČNE ORGANIZACIJE?! Kurir televizija

Tekst: Lepa&srećna / B.S.