Glumica Kejti Holms ne krije koliko se zaštitinički postavila prema svojoj ćerki Suri, koja ima 16 godina. Suri je još davne 2011. godine proglašena za najuticajnije dete na planeti. Fotografi su je proganjali na svakom koraku, zbog čega je majka želela da je zaštiti, a posebno otkako se razvela od Toma Kruza.

"Ono što mi je stvarno bilo važno s mojom ćerkom, s obzirom na to da je bila toliko izložena u ranom detinjstvu, je da je zaista zaštitim", naglasila je Holmes, dodajući kako je zahvalna što je majka 16-godišnje devojke.

"Ona je tako fantastična osoba", glumica je opisala ćerku za koju je nedavno otkrila da ima pevački talenat.

"Uvek želim najviši nivo talenta, pa sam je pitala! Ona je zaista vrlo, vrlo talentovana. Snimila je pesmu bez moje asistencije, pustila sam je da radi kako ona smatra da treba", izjavila je Kejti Holms. 

Mediji su se interesovali za Suri zbog njenog odnosa sa ocem. Prema pisanju američkih medija, slavni glumac već godinama nije deo života svoje ćerke. Kejti je nakon razvoda dobila potpuno staraljestvo nad Suri, a majka i ćerka trenutno žive zajedno u Njujorku. Tom Kruz navodno plaća alimentaciju od 400 hiljada dolara godišnje dok Suri ne napuni 18 godina. Takođe plaća i sve troškove oko ćerle uključujući zdravstveno i obrazovanje.

Ćerka Toma Kruza
Profimedia 

Filmski star već godinama ne daje izjave za medije, a njegov život je potpuna misterija. Tom je poslednji put u javnosti sa ćerkom viđen u septembru 2013. godine ali to ne znači da je nije viđao nasamo bez ljubopitljivih pogleda.

Slična situacija je i sa Tomovom ostalom decom, Konorom i Izabelom koju su on i njegova bivša supruga Nikol Kidman usvojili dok su bili u braku - retko se mogu videti na fotografijama paparaca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna