Biljana Sečivanović je ponosna na svoj dom i uživa u uređenju kuće i dvorišta u kojem živi sa svojim izabranikom Acom. Njih dvoje su bili u vezi dve godine kad su odlučili da stanu na "ludi kamen", a u pevačica je srećna u tom braku.

"Dve godine veze je sasvim dovoljan period da upoznaš čoveka sa kojim si ostvarila neki emotivni odnos. Došlo je vreme da dalje krenemo kao porodica, te smo počeli da stvaramo zajedničku budućnost", rekla je tada i priznala da je bilo najteže pod jednim krovom uskladiti potrebe njihovih naslednika iz prethodnih veza.Aca je otac osamnaestogodišnje ćerke Nikoline, dok Biljanin sin Mateja ima 15 godina.

U prostranoj kući ipak ima mesta za sve njih, jer je reč o zdanju na tri nivoa, sa prostranim terasama sa kojih se pruža divan pogled. Udobna kuća je okružena zelenim travnjacima, a bazen je ispred kuće.

Biljana i Aca su se "podelili", pa je on zadužen za održavanje bazena, dok pevačica brine o zelenilu. "Dete sam sa sela, kao što znate. Uživam u cveću i nije mi teško da sređujem dvorište. Sadnice čak donosim i iz inostranstva da bih napravila što lepši ugođaj", kaže Biljana. Zavirite i u galeriju slika, a pročitajte i šta je Biljani ostavio otac u nasledstvo. 

Youtube / Paparazzo Lov U dvorištu sve super sređeno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.