Dugi verenički staž Biljana Sečivanović i Aleksandar Nedić ozvaničili su venčanjem u septembru 2020. godine.  Pevačica je često isticala da je uz supruga pronašla srodnu dušu, i istakla da se posle venčanja još više vole. Međutim, njihovu sreću uzdrmali su problemi. Bivša supruga je Aleksandra tužila za podelu bračne imovine.

"Tražim svoj deo koji mi po zakonu i pripada. Sve smo zajedno stekli tokom 27 godina zajedničkog života. Teško sam podnela sve to što mi se desilo i samu činjenicu da mi se porodica rasturila zbog Biljane. Ona će takođe da bude na sudu. U medijima sam videla da je rekla kako je plac već bio kupljen, a kuća sagrađena i da kad je ona došla nije imala nijednu zamerku. Videćemo šta će reći u ponedeljak", rekla je za Kurir Danijela i otkrila da je Aleksandar dom napustio zbog pevačice.

"Mi smo bračnu zajednicu prekinuli 2018. godine tačno 9. januara. Tada je on napustio dom zbog Biljane. Sumnjala sam određeno vreme da su zajedno, ali više nema smisla pričati o tome. To je njegov izbor ja mu želim svu sreću ovog sveta. Imamo dvoje dece i najviše me boli što se pominje samo ćerka ne pominje se sin, a mi ih imamo dvoje", rekla je bivša Aleksandrova supruga.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna