Kralj Čarls je objavio večeras da je "toliko ponosan" na Kejt Midlton što je "imala hrabrosti" da otkrije svoju dijagnozu karcinoma. On je naglasio da je "u najbližem kontaktu" sa svojom snajom.

Čarls (72) se, takođe, bori sa rakom i povukao se iz svih javnih dužnosti. On obavlja samo one poslove koji mu dozvoljavaju da ostaje u palati. On i Kejt su u bolnici bili u isto vreme, s tim što je Čarls izašao ranije.

Kako je naglašeno u izjavi koju je večeras objavila Bakingemska palata, posle povratka kući je kralj "ostao u bliskom kontaktu sa svojom voljenom snajom".

kralj carls kamila parker 0787491574-min.jpg
Profimedia 

I kralj Čarls i kraljica Kamila "će nastaviti da pružaju ljubav i podršku čitavoj porodici u ovom teškom periodu", ističe se u izjavi.

Podsetimo, Kejt je operisana 16. januara i, u to vreme, objavljeno je da nije reč o karcinomu. Sledećeg dana u istu bolnicu je primljen i Čarls, radi tretmana vezanog za prostatu.

kralj carls 0841626384-min.jpg
Profimedia 

Međutim, u februaru je potvrđeno da i on ima karcinom, s tim što je naglašeno da nije reč o raku prostate. I on je na terapiji. Pročitajte više o njegovoj operaciji.

BONUS VIDEO:

Krunisanje kralja Čarlsa: London spreman za spektakl Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.