Otkako je Kejt Midlton operisana, niko je nije video u javnosti, a počele su da se šire najrazličitije priče - od toga da se podvrgla nekoj estetskoj intervenciji, pa do ideje da je donirala bubreg kralju Čarlsu.

Uzbunu je podgrejala i činjenica da je i Čarls završio u bolnici, prvo zbog dijagnostike i intervencije na prostati, a odmah zatim i terapije karcinoma koji mu je slučajno otkriven.

I dok se kralj povremeno da videti i oglašava se tu i tamo, od Kejt Midlton nema ni traga ni glasa dva meseca. Sve do juče, kad je iznenada objavljena njena slika do koje su navodno došli paparaci.

Princeza je fotografisana u automobilu majke Kerol Midlton, koja i upravlja vozilom, a Kejt sedi pored nje, zaklonjena naočarima za sunce. Slika je izuzetno mutna, a nastala je blizu Vindzora, nešto pre 9h što ukazuje da su njih dve možda odvezle decu u školu. 

Kensingtonska palata je odbila da komentariše fotografiju, naglasivši da su je snimili paparaci. Britanski mediji nisu želeli da je objave, već  je procurila iz Amerike, sa jednog tračerskog vebsajta. Mnogi su oduševljeni što ponovo vide princezu,  ali drugi sumnjaju da je je to ona i pretpostavljaju da je reč o podmetnutoj dvojnici. 

kejt midlton princ dzordz 0832310747-min.jpg
Profimedia 

Sumnje podgreva činjenica da je slika "procurila" baš kad su tračevi dostigli vrhunac pa se čak pričalo i da Kejt više nije među živima. Skandal preti i iz šire familije, jer je Kejtin ujak upravo ušao u rijaliti šou i svi strepe od onog što bi mogao da ispriča. Šta vi kažete, da li je ovo ipak Kejt? Pogledajte više njenih slika u galeriji.

Profimedia Princeza se ne pojavljuje od operacije.

BONUS VIDEO:

AMBASADORKA SRBIJE U VELIKOJ BRITANIJI: Državljani naše zemlje pod OVIM USLOVIMA mogu da uđu u Srbiju (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.