Ćerka Brusa Vilisa, Talula Vilis je otkrila da su joj lekari otkrili autizam u odraslom dobu. Ona je objavila i jedan stari video na kojem se vidi kako njen otac razgovara s novinarima dok nju, kao devojčicu, drži u naručju.

Usred razgovora, Talula počinje da se igra s tatinim ušima, dodiruje ga po glavi. Uz taj video, ona je dopisala: "Reci mi da si autističan i bez iskaza da si autističan."

Time je ona samo suptilno nagovestila o čemu je reč, ali je kasnije eksplicitno navela svoju dijagnozu u odgovoru na jedan komentar.

Mnogi su bili naročito dirnuti time što Brus ničim nije pokazao da ga ćerka ometa dok daje intervju. Glumac je, kao što je poznato, sada oboleo od jedne vrste demencije i čitava porodica je okupljena oko njega kako bi mu pružila podršku.

Međutim, kako se njemu stanje pogoršavalo, tako je Talula morala da prizna da nema dovoljno snage da mu pomaže i da je i sama suviše bolesna. Ona je patila i od depresije, anoreksije, ADHD i sindroma granične ličnosti. Autizam joj je otkriven prošlog leta.

Međutim, posle boravka u jednom rehabilitacionom centru, oseća se bolje i trudiće se da mu i ona olakša svakodnevicu. "I moje lečenje će trajati doživotno", kaže Talula.

Pročitajte i koja još slavna blogerka pati od autizma koji joj je otkriven tek u odraslom dobu. Pogledajte više slika ćerke Brusa Vilisa u galeriji - od detinjstva do danas, kao i njenu sliku sa sestrama. 

Instagram / buuski Talula Vilson saznala da ima autizam.

 BONUS VIDEO:

Rani znakovi autizma Tiktok/happy_ville

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.