Šeron Stoun je otkrila brojne detalje iz svoje biografije kad je objavila memoare pod naslovom "Lepo je kad živiš po drugi put".

Slavna glumica je u ovoj knjizi opisala kako su je prevarili da snimi čuvenu scenu u filmu "Niske strasti", a onda otkrila i da je bila žrtva nečuvenog ubeđivanja da spava s kolegom.

Kad su izašli iz štampe njeni memoari, pre tri godine, Šeron nije želela da prizna i ko su bili učesnici ovog nemilog događaja. Sada više ne želi da skriva njihov identitet, a svetski mediji prenose njenu izjavu.

seron stoun 0854372344-min.jpg
Profimedia 

"Hteli su da im donesem još jedan hit kao što je bio film `Niske strasti`. Prvo su mi kazali i da ću moći da biram glumce. A onda se ispostavilo da nisu to i mislili", kaže Šeron.

Ispostavilo se da glavni glumac u novom ostvarenju, pod naslovom "Sliver", treba da bude Vilijam Bili Boldvin, brat poznatijeg Aleka Boldvina. "Onda me je pozvao naš producent Robert Evans i kazao da treba da spavam sa Boldvinom", otkriva Šeron.

seron stoun 0780583313-min.jpg
Profimedia 

"Trčkarao je po kancelariji, sa sunčanim naočarima na licu i objašnjavao mi kako će Bili Boldvin da bolje glumi ako budemo intimni", seća se glumica. "To će da spase film, jer je problem što sam ja navodno kruta. A kad bih spavala sa Bilijem, tada bismo dobili hemiju na velikom ekranu", priča Šeron.

Producent Robert Evans, glavni "gazda" produkcije je ubeđivao Šeron naširoko i nadugačko. Pričao joj je čak kako je "morao" da spava s Avom Gardner kako bi se ona "opustila". Ovaj filmski moćnik, koji potpisuje ostvarenja kao što su "Kineska četvrt", "Koton Klub", "Veliki Getsbi" i "Kum", preminuo je 2019. godine. Pročitajte i kako je Šeron preživela moždani udar.

BONUS VIDEO:

Šeron Stoun čestitala rođendan Severini instagram/severina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.