U trenutku kad je uživala u profesionalnim uspesima, a njen privatni život cvetao, Šeron Stoun nije ni sanjala kakav je užas čeka.

Slavna glumica se ovenčala nagradom Oskar zahvaljujući ulozi u filmu "Kazino", a sa mužem Filom Bronštajnom usvojila sina Roana. Sve je izgledalo savršeno, bila je lepa, uspešna, bogata, slavna i srećna.

A onda se sve srušilo. Doživela je moždani udar, a iz arterije koja je pukla krv se izlivala u mozak punih devet dana. Lekari su govorili da ima samo jedan odsto šansi da preživi.

seron stoun 0426800620.jpg
Profimedia 

Šeron se od teškog moždanog udara oporavljala godinama, a kaže da je "u tim crnim danima" samo njen otac bio uz nju. 

"Holivud je prestao da zove", priča oskarovka. Uloge nije više dobijala, brak sa Filom se raspao, oduzeto joj je starateljstvo nad detetom.

seron stoun 0783397553-min.jpg
Profimedia 

"Ako hoćete da budete okruženi pristojnim svetom, nemojte dolaziti u Holivud", oštra je glumica. "Izgubila sam sve - novac, karijeru, sve ono što je činilo moj identitet."

Šeron je zahvalna Bernaru Arnou koji joj je ponudio ugovor sa kućom "Dior". "Dve godine sam provela ponovo učeći da hodam i govorim", podseća se glumica koja se sada potpuno oporavila i raduje se svakom novom danu.

seron stoun
Profimedia 

"Redovno vežbam, vodim računa o ishrani, ne pijem alkohol. Pijem dosta čajeva i uglavnom izbegavam one s kofeinom. I savetujem svima - ako osetite veoma, veoma jaku glavobolju, idite odmah kod lekara", zaključuje Šeron. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Napitak protiv glavobolje TikTok/teachmetea