Ana Ivanović je prisustvovala dodeli nagrada Oskar sinoć po prvi put, a nekadašnja teniserska šampionka je oduševila toaletom i izgledom.

Ana je nosila žutu večernju haljinu asimetričnog kroja, sa zanimljiivim dodatkom na levom rukavu, dok je desna ruka potpuno otkrivena. 

Uz dugu haljinu, ponela je samo crne sandale i "klač" torbicu, a kosu uvila u holivudskom stilu. Bastijan Švajnštajger je blistao od ponosa uz svoju lepu suprugu. "Moja žena je tu zbog posla, a ja sam prisutan kao njena podrška", zadovoljno je izjavio nekadašnji fudbaler. 

rodzer federer zena mirka na dodeli oskara 0855679748-min.jpg
Profimedia 

Još jedan teniski as se pojavio sinoć u Dolbi teatru, u Holivudu. Rodžer Federer je privukao pažnju svih fotografa, u svom belom smokingu sa crnim pantalonama.

rodzer federer zena mirka na dodeli oskara 0855731590-min.jpg
Profimedia 

Mirka Federer se obukla u kombinaciju istih boja, a svi se slažu da i dalje uspeva da održi liniju koju je bila dovela u red. 

rodzer federer zena mirka na dodeli oskara 0855742998-min.jpg
Profimedia 

Crnom haljinom sa belim detaljima svrstala se u grupu dama koje su sinoć dominirale u sličnim kreacijama, a njihove haljine pogledajte u galeriji slika. Pročitajte i detalje o dobitniku Oskara za najbolju mušku ulogu!

Profimedia Dodela Oskara 2024. - Eva Longorija, Vanesa Hadžins i druge slavne glumice blistale na crvenom tepihu u Holivudu.

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.