Kilijan Marfi je stigao na dodelu Oskara 2024. godine, a žene širom sveta uzdišu i kažu da je jedan od najzgodnijih muškaraca na planeti.

Otkako je odglumio nezaboravnu ulogu Tomija Šelbija u seriji "Birmingemska banda" (Peaky Blinders), globalni auditorijum je "izbrisao" razlike između glumca i ovog fiktivnog lika.

Tomi, vođa klana Šelbi, bio je ono što se danas zove "sigma muškarcem" - svojeglav, odlučan, srčano vezan za svoju nezavisnost, ali do krvi i kostiju odan porodici. Kako je  Kilijan Marfi,  oniži irski glumac uspeo da odglumi mišićavom grmalja u čijem se zagrljaju žene tope, to pitaju se samo oni koji ne shvataju magiju savršene glume.

kilijan marfi 0855648452-min.jpg
Profimedia 

Čeličnoplave oči, detinje jagodice i četvrtasta brada, uz frizuru koja se opire svim modama i trendovima, čine Kilijana Marfija i večeras jednim od najzgodnijih glumaca na crvenom tepihu u Holivudu. Pogledajte i najlepše crne haljine - obaraju s nogu!

BONUS VIDEO:

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.