Da li ste kupili neku "malu crnu haljinu" u poslednje vreme? Ako vam je potreban dokaz da vam je hitno potrebna nova, zavirite u galeriju prvih fotografija sa dodele Oskara 2024. godine!

Otkako je Koko Šanel kreirala savršenu crnu toaletu, a njen naslednik Karl Lagerfeld napravio revoluciju krojevima i detaljima, dugo nije bilo toliko efektnih i damskih izdanja kao večeras na crvenom tepihu Dolbi teatra u Holivudu.

Eva Longoria je zavrtela pamet svim muškarcima u crnoj plišanoj haljini istaknutih ivica na dekolteu. Savršena linija zgodne Latine istaknuta je u obliku peščanog sata, a efekat je naglašen ogrlicom od belog zlata i dragog kamenja. Eva je pustila tamnu kosu, a za šminku je ona pravi majstor.

crna haljina oskar 2024 0855623720-min.jpg
Profimedia 

Savršene crne haljine su imale i Džejmi Li Kertis, Vanesa Hadžis koja je objavila da je u drugom stanju, kao i mnoge druge holivudske dive - pred vama je nezaboravna galerija slika!

Profimedia Dodela Oskara 2024. - Eva Longorija, Vanesa Hadžins i druge slavne glumice blistale na crvenom tepihu u Holivudu.

Pročitajte i kakve crne haljine su na nedavnoj premijeri nosile Sloboda Mićalović i Jelena Tomašević - jedna je pokrila, a druga otkrila grudi...

BONUS VIDEO:

Sajsi MC Instagram/sajsimcofficial/Printscreen

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.