Rupert Merdok (92) je objavio da se verio sa Elenom Žukovom (62) i da se svadba planira na leto.

Srećni par je već poslao pozivnice za venčanje koje će se održati u junu, na veličanstvenom imanju poznatog medijskog mogula u Kaliforniji.

Nekadašnji prvi čovek Foksa je započeo romansu sa Elenom prošlog leta, kad je raskinuo prethodnu veridbu sa Anom Lesli Smit.

Ta je veridba trajala samo dve nedelje, a navodno Rupert ipak nije mogao da prihvati Anina religijska ubeđenja. On ima vrlo burnu ljubavnu istoriju - Elena je šesta žena pred kojom je kleknuo.

rupert merdok 0807171246-min.jpg
Profimedia 

Prvi put se oženio sa 25 godina, Patrišom Buker koja mu je rodila prvo dete, a zatim je vodio pred oltar Mariju Torv (1967. godine), Vendi Deng (1999. godine) i čuvenu manekenku Džeri Hol 2016. godine.

Nova verenica je majka Daše Žukove, poznate ruske kolekcionarke umetnosti. Ona je još poznatija zahvaljujući braku sa ruskim oligarhom Romanom Abramovičem. Daša i Rupert su se upoznali preko njegove bivše žene, s kojom je bogataš i dalje dobar prijatelj.

rupert merdok elena zukova 0826401679-min.jpg
Profimedia 

Priče o njihovoj vezi su počele još prošlog avgusta, kad su primećeni na jednoj jahti na Mediteranu. "On ima neviđenu energiju", kaže jedan Robertov poznanik. "Kao da je duplo mlađi. Izgleda da se opet zaljubio."

Elena je molekularni biolog i u penziji je, a prethodno je radila na Univerzitetu Kalifornije u Los Anđelesu. Kažu da je topla osoba, privržena porodici i da slobodno vreme najradije provodi sa unučićima koje su joj podarili Daša i Roman. Sada će, izgleda, ipak Robert doći na prvo mesto! Šta vi kažete, da li je ikad kasno za pravu ljubav?

BONUS VIDEO:

"VENČANJE JE ZAKAZANO!" Ognjen Amidžić otkrio: Dete je kruna naše ljubavi i odnosa SADA ZNAMO I POL  Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.