"Ja najbolje znam kako im je", kaže Marija Šerifović koja se našla u ulozi predsednice stručnog žirija "Pesme za Evroviziju" i večeras će biti jedna od onih koji odlučuju o našem kandidatu za Malme.

Podsetimo, Marija je bila pobednica evropskog takmičenja 2007. godine i njena pesma "Molitva" je osvojila celu Evropu. Večeras se za njenu naklonost bori 16 finalista, a barem pet dama se smatra velikim favoritima.

To su, pre svih, Konstrakta koja je pobedila pre dve godine, a večeras se takmiči sa pesmom "Novo, bolje", kao i Breskvica, čija je numera "Gnezdo orlovo" oduševila Srbiju.

breskvica na pesmi za evroviziju.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Među top favoritima je i Teya Dora i numera "Ramonda", Zejna i "Zejna je najbolja", dok Zorja i "Lik u ogledalu" plene vrhunskim izvođenjem. 

O kvalitetu pesama i pevača večeras odlučuju i drugi članovi žirija:  Zoran Živanović - Žika Zana, Ivana Rašić odnosno Sajsi MC, trubač Dejan Petrović, Aleksandar Sedlar, kompozitor i dirigent. Pročitajte i kakav specijalan detalj je nosila Dragana Kosjerina tokom finala "Pesme za Evroviziju". 

BONUS VIDEO:

Breskvicu nije iznenadilo sto je Vojaž nije podržao Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.