Vesna Dedić ume da zaintrigira svoje obožavaoce objavama na Instagramu, pa je tako bilo mnogo priče kad su na slikama uz nju videli poznatog doktora Dejana Antonovića. Stručnjak za plastičnu hirurgiju se neretko slika sa lepim damama, ali Vesnino i njegovo nasmejano lice bili su povod za tvrdnje kako njihova romansa već dugo traje.

Međutim, nova misterizna poruka je, po mišljenju mnogih, označila kraj ove ljubavne priče."Nijedne usne se ne ljube same" kao da najavljuje period samoće za popularnu voditeljku koja je i ranije umela da otvoreno priča o svojim ljubavnim brodolomima.

Sada ona piše da ipak uživa u životu, nalazi se u jednom etno-selu van Srbije i našla je razonodu u druženju sa čitaocima i obilascima po okolini. Reklo bi se i da je posvećena pisanju novih redova za naredni roman.

116159_vesna-dedic-instagram-novi-decko-1_orig.jpg
Instagram / dedicvesna 

Pohvalila se Vesna da ima prekrasnu sobu, sa još divnijim pogledom koji je inspiriše daleko više nego njen stan u Beogradu, te da će verovatno nove likove spojiti baš tu.

U narednoj objavi pred pratiocima ona je sebi obećala da će se u pomenuto etno-selo vratiti do 14. februara pod jednim uslovom:

"Ako se zaljubim do 14. februara, ovde dolazim za Dan zaljubljenih. Soba 48", napisala je književnica.

Iz ovih rečenica svi su zaključili da doktor kraj kog se smejala, sa kojim je posećivala javne događaje, koncerte i putovala širom sveta nije više u igri. Pročitajte i šta je Vesna otkrila o svom razvodu.

BONUS VIDEO:

AKO SE TO DESI BIĆE TO VRHUNAC MOJE KARIJERE! Vesna Dedić ŠOKIRALA otkrićem: Promocija knjige na svadbama bi me OBOGATILA Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna /  J. G.