Otkako je Šeron Stoun prekrstila noge pred kamerom ekipe filma "Niske strasti", postala je planetarni simbol ženske privlačnosti.

I danas mnogi misle da je malo scena sa jačim erotskim nabojem od ove, ali Šeron se nje više seća po prevari kojom su je u nju namamili nego po uzbuđenju.

Život slavnu glumicu nije štedeo. U 65. godini, iza nje su dva braka i dva razvoda i strašna zdravstvena kriza koja ju je umalo koštala života. Kad je bila u naponu snage i lepote, holivudska zvezda je preživela moždani udar posle kojeg je morala da ponovo uči da hoda, govori, čita i piše. 

seron stoun 0426800620.jpg
Profimedia 

Vodila je tešku bitku za starateljstvo nad usvojenim sinom Roanom, jednom je čak i izgubila, ali je ipak uspela da ga vrati. Užasan udarac sudbine je bila naprasna smrt njenog bratanca i kumčeta Rivera koji je imao samo 11 meseci, kao i smrt rođenog brata Patrika.

Preminuo brat Šeron Stoun
Profimedia 

Uprkos svim udarcima sudbine, Šeron se ne predaje. Posvetila se slikanju i čak napravila izložbu slika. Kaže da inspiraciju nalazi u lepoti i teškoćama života. Poslednjih godina, pokušava da nađe srodnu dušu preko interneta. 

"Upoznala sam dvojicu muškaraca. Za jednog se ispostavilo da je osuđenik. Sa drugim sam se i sastala, u bašti hotela Bel-Er. U poređenju sa slikom koju mi je poslao, na sastanku je izgledao kao neko ko je u međuvremenu sebi ubrizgao 20.000 injekcija heroina. Konobara sam zamolila za čašu vode, a moj poznanik je naručio apsint. Samo sam ustala i rekla da moram da idem."

seron stoun 0780583313-min.jpg
Profimedia 

Šeron čak ne krije svoj identitet na aplikacijama za upoznavanje. "Jednom su čak i blokirali nalog, jer nisu mogli da veruju da sam to stvarno ja", kaže Stoun. Imala je još dva zanimljiva poznanstva, ali se pokazalo da su ti muškarci pokušavali da s njom odboluju svoje prethodne veze. 

"Ja ne tražim `kombinaciju` na internetu. To možete da ostvarite već u prvom kafiću. Tražim pravu vezu s nekim. Biti u ljubavi je divno, a ja verujem da ću je naći baš u 2024. godini", kaže Šeron. Pročitajte i kako je doživela operaciju grudi.

BONUS VIDEO:

"SAVRŠENI INTIMNI ODNOS TRAJE 12 MINUTA IZ DVA RAZLOGA! Goca Tržan otkrila kako je došla do SAVRŠENOG trajanja ljubavnog čina kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.